1. Hotel V opent aan Oosterpark in Amsterdam
  2. Bloomingdale Beach herrijst uit de as: 'Je kunt het nu nog één keer heel goed doen'
  3. Restaurant-Bar Mystique opent in augustus in het Efteling Grand Hotel
  4. De Echoput en Jonathan Zandbergen openen restaurant Het Wild Atelier
  5. Hotel De Zeevaartschool opent in monumentaal erfgoed aan Zeeuwse kust
  6. Restaurant Lyva: 'Het was tijd voor een vrolijk restaurant'
  7. Deze horecazaken openden in mei 2025
  8. Duo van Inter Scaldes neemt De Lindehof** over en doopt zaak om tot restaurant Bouchot
  9. Vernieuwd Restaurant Vermeer opent eigen Wijnkamer in Amsterdam
  10. Bistro Els opent deuren op historisch landgoed
  11. Jeff's Farmhouse opent deuren in pand voormalig restaurant 't Diekhuus
  12. Ex-team van De Juwelier* heeft restaurant Veneur geopend
  13. Burgerconcept Le Smash opent zesde locatie in Breda
  14. Binnenkijken bij The Saints in Den Bosch: 'Rust in de kamers, explosiever de rest'
  15. Key West Beachhouse heropent aan Veluwe aan Zee
  1. Topchef-winnaar Tim Ringers opent restaurant Borage aan het Zuidlaardermeer
  2. De Beren opent deze zomer een restaurant in Helmond
  3. Beau restobar brengt Parijse grandeur naar Rotterdam
  4. Uiteten in een rijdende tram kan nu in Amsterdam
  5. Mario Ridder opent nieuw restaurant, waarmee hij de absolute gastronomische top wil bereiken
  6. Gespot: Hologramreceptie bij het nieuwe The Saints Hotel in Den Bosch
  7. Eigenaren Zoldering* hebben tweede restaurant, Boon & de Koot, geopend
  8. Satay Club opent eerste locatie en brengt Javaanse streetfood naar Amsterdam
  9. Café 't Zeevarken opent aan jachthaven en wordt thuishaven
  10. Foodcentrum De Pannenfabriek biedt verscheidenheid aan restaurants en food winkels
  11. Binnenkijken bij Noordkade van Bjorn van Dijl: grand café met bistroziel
  12. Nastrium toch weer weg uit Eindhoven, Van de Laarschot richt zich voorlopig op nieuwe bistro
  13. 't Zusje opent 39e restaurant in Leeuwarden
  14. Deze horecazaken openden in april 2025
  15. Eveline Wu opent toch weer nieuwe zaak en deelt haar tips over personeelsmaaltijden