Intratuin Maastricht
Tula cantina: Overdag Mexicaanse patisserie, in de avond mezcal
Zeven jaar na de start van haar Coba vond Mirthe van der Schoot de tijd rijp om meer van de Mexicaanse foodcultuur naar Nederland te brengen.
Zeven jaar na de start van haar Coba vond Mirthe van der Schoot de tijd rijp om meer van de Mexicaanse foodcultuur naar Nederland te brengen.
In de eerste week van mei opent boetiekhotel Bent haar deuren in Oisterwijk, direct aan het Van Esschenven.
Niet voor het eerst loopt een horecabedrijf vertraging op door netcongestie. Hoe gaan ondernemers om met dit probleem waar voorlopig geen oplossing voor is?
Op vrijdag 21 maart opent bistro Emmanuelle haar deuren in Hilversum op de plek waar voorheen café Burger zat.
In Rotterdam is een nieuw restaurant geopend: Grand Locale.
Restaurant Isolar in Huizen maakt plaats voor Stoon gastrobar. De broers Sten en Don Mouissie, bekend om hun vleesgerechten op hete stenen, laten zich voor het nieuwe interieur inspireren door dit concept. Brondy Interior Design vertaalt de uitstraling van de hete stenen naar een design met robuuste materialen en organische vormen.