
Kwalitaria Groeneweg in de Utrechtse wijk Lombok heropende begin deze maand de deuren onder leiding van ondernemerskoppel Sadegh Malek en Somayeh...
Kwalitaria Groeneweg in de Utrechtse wijk Lombok heropende begin deze maand de deuren onder leiding van ondernemerskoppel Sadegh Malek en Somayeh...
Benjamin van Roekel wilde met zijn nieuwe Italiaans shared dining-concept La Nostra Gigi iets vernieuwends neerzetten in de Amsterdamse Pijp. Het...
Ze studeerden bedrijfskunde en communicatie, maar zijn sinds deze maand eigenaar van het nieuwe restaurant GIST in Tilburg. Gastvrouw Lenore Inkelaar...
Thom Groenendal en Agnes Raggers openden zonder bank binnen twee jaar drie horecazaken, waarbij bij nummer twee en drie slechts een maand zat tussen...
Eten alsof je ergens in hartje Parijs zit. Zo’n bistro waar alles klopt. Je hoeft er niet speciaal voor naar de Franse hoofdstad. Aan het...
In Amsterdam-Noord is Lagerwal geopend, een combinatie van een moderne biertuin met een terras aan het water. Het industriële en duurzaam ontworpen...
Jaap en Trijntje Braaksma starten toch weer een fine dining restaurant, na een jaar van bezinning. Na 11 jaar het door Bib Gourmand bekroonde...
Met de opening van Buitenplaats Het Loo hebben Jan-Andries van Bentum en Gert Boonen een derde zaak toegevoegd aan De Boterlap Groep.
Aan ambitie ontbreekt het Nick Leung (26) en Richie Tjin (24) niet. De jonge ondernemers openden begin deze maand de deuren van Kwalitaria Oranjelaan...
Pal aan het Gooimeer, in het Naardenbos, opent op 15 juni restaurant Bordeaux in Naarden de deuren. ‘Het is een luxe unlimited dining-concept. Lang...