artikel

Koffie Top 100 nr. 36: Chez Alexander, Almere

Café

Eigenaar Alexander van der Weerden is enthousiast, maar de koffiebenadering mist nog de finesse van sommige concurrenten in Almere.

Koffie Top 100 nr. 36: Chez Alexander, Almere

Over de koffie en espresso is de jury zeer positief: de smaak is prachtig in balans, een mooie volle body en een lust voor het oog. De cappuccino steekt daar wat flets bij af. Met de smaak is niets mis, die is immers gezet met de hierboven bejubelde espresso, maar het schuim is onder de maat. De textuur is niet zoals hij zou moeten zijn en ook visueel kan het beter. Jammer, want als die cappuccino net zo goed was geweest als de koffie en de espresso, had deze zaak een nog grotere sprong gemaakt: Chez Alexander is de snelste stijger van de Koffie Top 100 en stijgt liefst 57 plaatsen ten opzichte van vorig jaar.

Belfort 5, Almere
Chezalexander.nl

Reageer op dit artikel