artikel

Café Top 100 nummer 40: De Korenbloem, Tilburg

Café

Wederom een mooie stijging voor deze Brabantse ‘stapperij’, zoals het voorvoegsel luidt.

Café Top 100 nummer 40: De Korenbloem, Tilburg

De eerste keer dat de jury hier binnenstapt is de zaak bommetje vol. Dat zou natuurlijk een toevalstreffer kunnen zijn. Maar als we op een dinsdagavond terugkeren is het wederom vol. Drinkers, eters en een zeer divers publiek. De sfeer is optimaal, zowel bij de gasten als bij het personeel onderling. Er is een duidelijke leiding achter de bar aanwezig en de dames in de bediening maken een gemotiveerde indruk. Ze weten hier ook duidelijk waar ze mee bezig zijn. Goed eten, perfect getapte biertjes, keurig uitgeserveerd. Leuk ook dat ze genoeg weten te vertellen over die bieren. Vorig jaar noteerden we nog dat de toiletten een puntje van aandacht zijn. Die zijn inmiddels geheel onder handen genomen en zien er perfect uit. Een meer dan terechte stijging dus en als De Korenbloem zo doorgaat, zijn ook wij benieuwd waar dit zal eindigen.