artikel

Café Top 100 nummer 46: Nielz, Almelo

Café

Gewoon een gezellige kroeg waar het goed vertoeven is. Bij binnenkomst wacht ons een allerhartelijkste begroeting in het bedrijf dat veel hoekjes bevat.

Café Top 100 nummer 46: Nielz, Almelo

Bij ons jurybezoek is het bomvol. Reserveren was dus wijs geweest. Na een half uurtje plezierig aan de bar te hebben gewacht, krijgen we een hoge tafel aangewezen. De menukaart is gevarieerd: van tosti tot verrassingsmenu. Het staat er allemaal op.
De bediening is jong en vrolijk. Ze hebben er zin in. Ze zijn duidelijk zichtbaar aanwezig en herkenbaar dankzij hun rode blouses. Wel blijken ze wat onervaren en hebben ze nog wat sturing nodig. De bedrijfsleider is regelmatig opvallend bezig met het in het gareel houden van de jonge mensen die overigens hard aan het werk zijn, dat zeker.
Klein puntje van aandacht blijft de deskundigheid van de medewerkers. Producttraining is op zijn plaats. Zo bestellen we een koffie met Licor 43 welke door het jonge meisje niet als ‘quarenta y tres’ wordt geserveerd maar als ‘koffie drieënveertig.’