artikel

Café Top 100 nummer 85: Bolle, Tilburg

Café

We kunnen er helaas niet omheen; het gaat elk jaar een stapje achteruit met Bolle in de Café Top 100. Ook dit jaar zakt een van de bekendste horecabedrijven van Tilburg verder weg in onze lijst.

Café Top 100 nummer 85: Bolle, Tilburg

Stond het in 2012 nog op plaats 17, dit jaar moet Bolle genoegen nemen met plaats 85. Volgens onze jury is Bolle alles: eten, drinken, feesten, studenten, terras, discolampen, podium, cultuur en dj’s.
‘Het lastige hier is dat niet wordt gekozen’, staat te lezen in een van de juryrapporten. Bolle is bezig met een imagoverandering. De oer-Hollandse naam wordt nu gecombineerd met een New York-achtig sfeertje met veel schoolbordtekeningen en Engelse uitspraken.
Het oogt soms meer restaurant dan café. Dat de zaak meer opschuift naar restaurant is vanuit bedrijfsmatig oogpunt niet onverstandig, zeker wanneer deze functies goed worden uitgevoerd zoals we ook ervaren. Maar het maakt een hoge positie in onze caféranglijst een stuk lastiger.

Reageer op dit artikel