artikel

Terras Top 100 2014 nr. 11: De Olliemölle, 
Borculo

Café

Dit jaar mag De Olliemölle zich het beste terras van Gelderland noemen. Het is een overwinning met een bijsmaak, want na twee opeenvolgende tweede plekken nu een kleine daling van negen plaatsen.

Terras Top 100 2014 nr. 11: De Olliemölle, 
Borculo

Net als bij een drietal andere terrassen die vorig jaar nog in de top-5 stonden, geldt ook voor De Olliemölle dat het concurrentieveld enorm is en dat het niveau weer omhoog is gegaan. Ook op plek elf doet De Olliemölle van zich spreken. De idyllische ligging weet ook dit jaar weer onze mystery visitor te overrompelen. Ook de medewerker is vriendelijk, snel en correct. Het zijn dit jaar dan ook de details die het verschil tussen een top-20- en een top-5-notering maken. We missen een viltje onder onze glazen en de vraag of alles naar wens is ontbreekt deze keer ook. Wel wordt er goed aan bijverkoop gedaan en ook een tweede drankje wordt ons tijdig aangeboden. Dit blijft een absolute aanrader. Gelderland mag trots zijn op zijn Olliemölle.

 

Lange Molenstraat 17

www.deolliemolle.nl

Reageer op dit artikel