artikel

Terras Top 100 2014 nr. 13: Natuurlijk, Egmond aan Zee

Café

Dit is een plek waar we meer dan graag komen. Egmond aan Zee sowieso, maar ook als het gaat om terrassen is het prima verblijven. Met Van Speijk (dit jaar op 42) en Natuurlijk is de kleine gemeente goed vertegenwoordigd.

Terras Top 100 2014 nr. 13: Natuurlijk, Egmond aan Zee

En als we plaatsnemen is meteen duidelijk waarom: niet alleen is het welkom vriendelijk en de service snel, ook komt de medewerkster bij ons en bij andere gasten geregeld langs om te informeren naar de wensen, of we nog wat willen, of het smaakt en of alles naar wens is. Niet kunstmatig, niet geforceerd, gewoon goed en leuk. Tijdens het serveren letten ze op details: servetje erbij, etiketje naar de gast toe en keurig uitschenken aan tafel. Ook bij het afscheid nemen valt het personeel in positieve zin op. We passeren diverse medewerkers en allemaal nemen ze beleefd afscheid. Hier is duidelijk aandacht voor etiquette. Aan de kust zijn genoeg horecagelegenheden te vinden, maar als je je zo onderscheidt, blijven wij hier graag terugkomen. En we zijn niet de enigen.

Dr. Wiarda Beckmanlaan 8

www.natuurlijk-egmond.nl

Reageer op dit artikel