artikel

Terras Top 100 2014 nr. 18: Havenrijk, Uitgeest

Café

De snelste stijger van 2014 vinden we in Uitgeest. Liefst 71 plekken knalt dit bedrijf van Sacha en Ricardo Lubbes omhoog. Als we aankomen is het rustig op het terras. Er zitten wat zakenlui met hun laptop. Gratis wifi, altijd goed!

Terras Top 100 2014 nr. 18: Havenrijk, Uitgeest

Vanaf onze plek hebben we een prachtig uitzicht op het Alkmaardermeer. Binnen een minuut komt een vriendelijke medewerker onze bestelling opnemen, die vervolgens binnen drie minuten op tafel staat. Het is dan wel niet druk op het terras, de medewerkers verslappen geen moment. Vrijwel direct nadat twee gasten naast ons weggaan, wordt hun tafel afgeruimd. Als we om ons heen kijken, zien we dat tafels en stoelen er piekfijn bijstaan. Op alle tafels staat een bakje met bestek en een menukaart. Een potje met bloemetjes maakt het af. Als we een tweede bestelling plaatsen, denkt de medewerker goed met ons mee. Een stuk appeltaart vinden we iets te groot. De medewerker oppert bonbons. Prima idee, en wederom binnen een paar minuten staan ze op tafel. Top!

Lagendijk 41

www.havenrijk.nl

Reageer op dit artikel