artikel

Terras Top 100 2014 nr. 32: De Smederij, 
Goess

Café

Een nieuwe naam in deze lijst, maar toch een oude bekende. Als Raymondo prijkt dit grandcafé al jarenlang in de Misset Horeca Terras Top 100. Vorig jaar september is het bedrijf overgegaan in handen van de oud-
bedrijfsleidster en sinds die tijd maakt het ook geen deel meer uit van de Amadore Groep. Recent werd de bedrijfsnaam gewijzigd in Grand Café De Smederij.

Terras Top 100 2014 nr. 32: De Smederij, 
Goess

Omdat de ligging natuurlijk niet is veranderd, kan de gast nog steeds kiezen uit een terrasdeel aan het water met grote witte banken en een gedeelte tegen het pand waar wel ‘gewone’ tafels en stoelen staan. Lounge- versus lunchgedeelte dus. Alles oogt verzorgd, de bediening is attent en vriendelijk. De bestelling wordt met een glimlach opgenomen en niet veel later ook alweer zo goedgehumeurd uitgeserveerd. Zodra het begint te schemeren, gaan de lampen aan de waterkant aan en dat zorgt voor een sfeervolle dimensie. Een nieuwe naam, maar een heerlijk en vertrouwd terras met de kwaliteit die we op deze locatie gewend zijn.

Dam2

www.desmederijgoes.nl

Reageer op dit artikel