artikel

Terras Top 100 2014 nr. 37: Moeke Mooren, Appeltern

Café

Moeke Mooren beschikt eigenlijk over drie terrassen, maar het is met name het panoramaterras dat op mooie dagen de meeste gasten trekt. Geen wonder. Hier is het uitzicht over de Maas en natuur- en recreatiegebied ‘De Gouden Ham’ op zijn mooist.

Terras Top 100 2014 nr. 37: Moeke Mooren, Appeltern

Ook de mystery guest volgt de pijl op het krijtbord en neemt niet veel later plaats onder één van de grote parasols. De medewerkers staan binnen en houden daarvanuit nieuwkomers in de gaten. Ze gunnen de gast rustig de tijd plaats te nemen, waarna een begroeting volgt. Het bestelde pilsje wordt even later in het juiste glas en prima getapt op tafel gezet. We hebben wel trek in iets, maar de vraag of er ook iets gegeten wenst te worden, wordt niet gesteld. Of er ook bitterballen zijn? Ja, natuurlijk! Vergezeld van cupjes met mosterd en mayonaise worden ze even later uitgeserveerd. Zonder servetjes helaas. Een kleine daling, ook vanwege de moordende concurrentie. Maar we komen hier volgend jaar vol vertrouwen weer terug!

Blauwe Sluis 1b

www.moekemooren.nl

Reageer op dit artikel