artikel

Terras Top 100 2014 nr. 52: De Korenmarkt, 
Hoorn

Café

Vanaf het terras van De Korenmarkt hebben we een prachtig uitzicht over de haven van Hoorn en over het historische deel van dit fraaie stadje. Hoewel de ligging niet van doorslaggevend belang is, krijgt deze, samen met de uitstraling van het terras (wél van belang) een mooie pluim van de jury.

Terras Top 100 2014 nr. 52: De Korenmarkt, 
Hoorn

‘Goed verzorgd, opgeruimd, schone tafels. Echt een keurig terras. Jammer van de vele verkeersbewegingen, maar daar kun je als ondernemer niet zo veel aan doen… Binnen enkele minuten konden we koffie en gebak bestellen en ook werd de bestelling spoedig bij ons gebracht zodat we gelijktijdig van koffie en gebak konden genieten.’ Klinkt vanzelfsprekend, maar de praktijk blijkt vaak anders te werken. Hier niet! Onze verwachtingen worden ruimschoots overtroffen en we raden dit terras bij al onze vrienden en bekenden aan. Moet je een keer iets langer wachten, geen probleem: het uitzicht biedt voldoende afleiding.

Korenmarkt 1
www.dekorenmarkt.nl

Reageer op dit artikel