artikel

Terras Top 100 2014 nr. 57: De Beren
, Heenvliet

Café

Beren Eetcafé ligt aan de Groene Kruisweg tussen Spijkenisse, Brielle en Hellevoetsluis. Vroeger was dit een tramstation, nu een mooie horecalocatie die recent een nieuw terras kreeg. Fijn is de grote, gratis parkeerplaats voor de deur.

Terras Top 100 2014 nr. 57: De Beren
, Heenvliet

Medewerkers zijn niet mensenschuw en maken spontaan een praatje met gasten. De horecaflesjes worden direct aan tafel voor de helft of driekwart uitgeschonken in een mooi schoon glas. Pluspunten die we noteren: mooie beplanting, goed meubilair en de vriendelijke medewerkers. Op het moment van jureren is het nog een vestiging van MagnEETcafe, net voor het ter perse gaan van dit nummer krijgen we het nieuws van de formulewijziging naar De Beren te horen. Nu dus nog maar even het voordeel van de twijfel dat het bij Beren net zo in orde is. We komen zeker terug volgend seizoen.

 

Stationsweg 27

www.beren.nl

Reageer op dit artikel