artikel

Terras Top 100 2014 nr. 58: De Groes, 
Zelhem

Café

Fijn dat ze weer meedoen, want dit topbedrijf mag niet ontbreken bij de beste honderd terrassen van Nederland. De Groes ligt in het centrum van het Achterhoekse Zelhem aan een gezellig plein. Het terras is opgebouwd uit zitjes – ronde tafels en rieten stoelen, loungebanken van steigerhout met vrolijk gekleurde kussens en een mooie veranda met vaste overkapping.

Terras Top 100 2014 nr. 58: De Groes, 
Zelhem

Alles is netjes, verzorgd en smaakvol aangekleed. We zien dat de bediening her en der een praatje maakt, zonder dat dit ten koste gaat van de servicesnelheid. Binnen een minuutje is er al iemand bij onze tafel – en dat op dit grote terras met zeker honderd zitplaatsen. De jonge ondernemers Taco Dorst en Ernst-Jan de Gee hebben het goed in de vingers. Ze halen hun omzet grotendeels uit het eten. ‘Bij eten wordt altijd gedronken, maar bij drinken wordt niet altijd gegeten,’ zei De Gee al eens tegen Misset Horeca. Wij zeggen: doe dat dan maar op het terras bij De Groes!

 

Stationsstraat 2

www.degroes.nl