artikel

Terras Top 100 2014 nr. 71: Carpe Diem, 
Rijswijk

Café

Al een aantal jaren in onze lijst vertegenwoordigd: Carpe Diem in Rijswijk. Vorig jaar maakte dit horecabedrijf een flinke duikeling van 30 naar 86. We schreven toen dat het naar verwachting een eenmalige dissonant zou zijn, want de bediening was dik in orde.

Terras Top 100 2014 nr. 71: Carpe Diem, 
Rijswijk

Het minpunt van het bezoek in 2013, een rommelig terras, is dit keer niet aangetroffen. Het ziet er netjes en verzorgd uit. En dus levert ons jurybezoek dit keer een stijging op voor Carpe Diem van dertien plekken. Een medewerker is bezig met het opruimen van de tafels als we arriveren. Haar werkzaamheden beletten haar niet ons direct te begroeten. Als we plaats hebben genomen, staat ze al snel aan tafel met de vraag of we alvast iets te drinken willen bestellen. De service is goed, snel en gastvrij. We zijn blij dat we deze trouwe deelnemer kunnen belonen met een mooie stijging. Dat verdienen ze en we zouden zeggen: vooral zo doorgaan!

 

Bogaardplein 7
www.grandcafecarpediem.nl

Reageer op dit artikel