artikel

Terras Top 100 2014 nr. 78: ’t Veerhuys, 
Leerdam

Café

Op de zonnige dag van het jurybezoek zijn alle tafels bezet. Het terras van pannenkoekenhuis ’t Veerhuys bestaat uit twee delen: aan de voorzijde een groot, permanent met zeil overspannen terras en daarachter een open deel dat uit de wind ligt en uitzicht biedt op de Lingehaven en enkele historische panden – het kan slechter!

Terras Top 100 2014 nr. 78: ’t Veerhuys, 
Leerdam

Ondanks het volle terras is het personeel alert en worden tafels direct schoongemaakt en stoelen aangeschoven als gasten vertrekken. Ook duurt het nog geen minuut voor iemand aan tafel staat voor de eerste bestelling. Ze blijven water en wijn netjes bijschenken en doen op een prettige manier aan bijverkoop. Zelfs tegen het einde van het bezoek is de medewerker scherp en pro-actief: op de vraag of kan worden afgerekend, haalt ze de kassabon en een visitekaartje uit haar sloof en zegt met een glimlach: ‘Dat vermoedde ik al, dus ik heb de rekening maar gelijk meegenomen’. Wat een service.

 

Kerkstraat 93

www.veerhuys.com

Reageer op dit artikel