artikel

Terras Top 100 2014 nr. 93: Stad Parijs, 
Hulten

Café

Een paradijs voor vliegtuigspotters en een begrip in de omgeving. Dit terras in de nabijheid van vliegveld Gilze-Rijen. Net als de lunch arriveert, komt er een enorme Chinook helikopter over die een jeep vervoert, bungelend aan een paar stevige kabels. Dit is geen terras voor de rustzoeker.

Terras Top 100 2014 nr. 93: Stad Parijs, 
Hulten

Behalve drukte in de lucht, is er ook drukte voor de deur dankzij de rijksweg. En dan ligt er ook nog eens een forse woonwijk ‘om de hoek’. Ondanks het mooie weer is het tijdens ons bezoek nog rustig op het terras. Kennelijk weet de lokale bevolking nog niet dat het restaurant al om 12.00 uur open is, in plaats van het op zaterdag gebruikelijke 16.30 uur, oppert de vriendelijke medewerker. ‘Een uitstekende gastheer’, zegt het jurylid zelfs. De kwaliteit van de geserveerde producten is prima, en dankzij de kleine speeltuin is dit ook voor ouders met kinderen een prima ‘adresje’. Van Stad Parijs gaan we meer van horen in deze lijst.

 

Rijksweg 6

www.stadparijs.nl

Reageer op dit artikel