artikel

Café Top 100 2015 nr. 68: De Jaren, Amsterdam

Café

Café De Jaren is al geruime tijd een begrip binnen en buiten Amsterdam. Niet alleen om het fameuze terras aan de achterzijde, met zicht op de Amstel, maar vooral om het totaalplaatje.

Café Top 100 2015 nr. 68: De Jaren, Amsterdam

Of het nu gaat om koffie, lunch, high tea, borrel, diner of een vergadering, in De Jaren kan het allemaal. En goed. Als een kameleon past het bedrijf zich aan de omgeving aan. Zo is het er gezellig druk en zichtbaar oranje tijdens het WK voetbal. Verder speelt het handig in op activiteiten en festiviteiten in de buurt van de Nieuwe Doelenstraat. Het zorgt voor een flinke toevoer van locals, maar ook toeristen weten de weg te vinden naar dit voormalige bankgebouw. Met een eigentijdse, opgeruimde website en een actieve rol op sociale media blijft De Jaren mee doen in de top van de vaderlandse caféwereld. Niet onvermeld laten we de puike toiletten. Zo schoon zien we ze zelden. De toiletjuffrouw neemt haar taken dan ook uiterst serieus. Ook hierin geeft De Jaren het voorbeeld.

Eigenaren: Janet Griffin en Ronald Soesan
Site: Cafedejaren.nl

Prijs: fluitje € 2,50 / koffie € 2,50

Reageer op dit artikel