artikel

Terras Top 100 2015 nummer 33 Klein Zwitserland, Driebergen

Café

Wie niet van blaadjes houdt, moet niet buiten gaan zitten. Dus over de blaadjes die op sommige tafels en stoelen liggen, zul je ons niet horen. Dit terras ligt nou eenmaal fraai in de natuur en die natuur komt gewoon soms lekker dichtbij. Prima zo!

Terras Top 100 2015 nummer 33 Klein Zwitserland, Driebergen

Het terras is verder keurig verzorgd en netjes, zodra gasten vertrekken worden tafels en stoelen gepoetst en weer in het gareel gezet. Onze komst op het terras wordt snel opgemerkt en als we een kop koffie bestellen, vraagt de medewerker meteen of ze ons ook de kaart kan geven om wellicht iets te eten te bestellen. Sorry als we in herhaling vallen, maar: zo moet dat.

Bijverkoop is niet alleen service voor je gast, het is ook een essentieel onderdeel in de bedrijfsvoering. Puntjes erbij dus voor onze gastvrouw van vandaag. Als de bestelling onze tafel bereikt, wordt het efficiënt uitgeserveerd: een medewerker met een vol dienblad gaat langs alle tafels waar een bestelling heen moet. Dat scheelt heen en weer lopen. Alles op dit nette terras straalt vriendelijkheid en efficiëntie uit.

Traaij 295
www.kleinzwitserlanddriebergen.nl

Reageer op dit artikel