artikel

Terras Top 100 2015 nummer 37 Dintelmond, Heijningen

Café

Enigszins verscholen op industrieterrein en jachtcentrum Dintelmond ligt aan de jachthaven Restaurant Dintelmond. Vroeger lag het restaurant zelfs óp het water, maar sinds enkele jaren heeft het een plek gevonden op vaste wal.

Terras Top 100 2015 nummer 37 Dintelmond, Heijningen

In die tijd is het fors uitgebreid, met een tweede en later zelfs een derde terras. Terras twee is overdekt met een dak dat open kan. Iets verder van het gebouw ligt terras drie, rondom afgeschermd met glaspanelen. De aankleding is met buitenkeuken, kussens en planten nauwkeurig gestyled en past bij de sfeer van de boten in de jachthaven.

Vorig jaar namen Rob en Karin Baartman de exploitatie over en het brengt de continuïteit allesbehalve in gevaar. Ook nu is de service op het terras zoals we dat gewend zijn. Gastvrij, vriendelijk en snel. Het levert ook nu weer de enige huiste beloning op. Ook dit jaar schoppen ze het hier in Heijningen tot de bovenste helft van de Terras Top 100. Continuïteit is ook een kwaliteit. Eentje die ze bij Dintelmond verstaan.

Markweg Zuid 14
www.restaurantdintelmond.nl

Reageer op dit artikel