artikel

Terras Top 100 2015 nummer 46 Fellini City Lounge, Leeuwarden

Café

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een restaurant van de Italiaanse snit. En dan een loungeconcept-versie in de Friese hoofdstad. Het fraai verzorgde terras ligt aan het grootste plein van Leeuwarden en vlak naast de doorloop naar de drukste winkelstraat.

Terras Top 100 2015 nummer 46 Fellini City Lounge, Leeuwarden

Fellini heeft daardoor veel aanloop van gasten en dat is gelukkig te merken als we op bezoek gaan bij Fellini. Wanneer we neerstrijken op het terras zijn vijf medewerkers druk bezig het iedereen naar de zin te maken.

En het leuke is: dat gaat ze prima af. Drukte of niet, wij worden direct hartelijk begroet en binnen twee minuten staat er iemand aan tafel. Als we de menukaart bekijken, krijgen we het advies om een smoothie te nemen van aardbei met banaan. Een tip om in te lijsten, erg origineel. En niet onbelangrijk: de smoothie smaakt uitstekend. ‘La Dolce Vita’ lezen we op de menukaart en op de website. Wij geloven het absoluut. Het goede leven in Friesland is te vinden bij Fellini.

Wilhelminaplein 20
www.fellinileeuwarden.nl

Reageer op dit artikel