artikel

Terras Top 100 2015 nummer 47 Het Hooihuis, Roosendaal

Café

Zoals ieder jaar mogen we ook nu weer neerstrijken op het terras van Het Hooihuis in Roosendaal. Zij doen graag mee en wij zijn fan van hen. Dit bedrijf sleept dit jaar voor de derde keer op rij de Publieksprijs in de wacht en dat tekent de ondernemende geest hier.

Terras Top 100 2015 nummer 47 Het Hooihuis, Roosendaal

Bij Het Hooihuis weten ze van aanpakken en hoe ze hun gasten moeten bedienen. Het terras ligt heerlijk in de zon, maar voor wie liever in de schaduw plaats wil nemen, is er ook voldoende keus. De stoelen en tafels staan netjes opgesteld en de heuse buitenbar verfraait het geheel. Het geeft het geheel een toegankelijke en nette uitstraling.

Binnen drie minuten staat er een vriendelijke medewerker aan tafel. Ook het drankje is snel ter plaatse. Erg attent: bij het drankje wordt een schaaltje nootjes geserveerd. Zodra het glas leeg is, krijgen we de vraag of we nog wat willen bestellen. De bediening is oplettend en accuraat. Met het goede gevoel dat we hier komen, zo gaan we ook weer weg. We weten eigenlijk niet beter. Het Hooihuis is áltijd goed!

De Stok 13
www.hooihuis.nl

Reageer op dit artikel