artikel

Terras Top 100 2015 nummer 56 Wapen van Drenthe, Roden

Café

Een aanrader. Dat is de ervaring van de jury na een bezoek aan nieuwkomer Het Wapen van Drenthe. Midden in het dorp van Ot en Sien ligt het terras van deze horecagelegenheid. Het terras ligt mooi in de zon en ziet er ruim en verzorgd uit.

Terras Top 100 2015 nummer 56 Wapen van Drenthe, Roden

De medewerker begroet ons en maakt oogcontact als we het terras op lopen. We bestellen icetea en er wordt gevraagd of we er iets bij willen eten. We voelen ons echt welkom. De bestelling wordt gebracht, waarbij de
medewerker oprecht vriendelijk lacht en wederom oogcontact maakt.

Onze icetea wordt geserveerd met ijs, een stamper en citroen. De medewerkers zien er verzorgd uit en een van hen draagt zelfs een driedelig pak. Zo zie je ze niet vaak meer! Ook zijn ze hier open en vrolijk. We moeten meelopen naar binnen om de bestelling af te rekenen. Daar wordt vervolgens vriendelijk geïnformeerd of het allemaal heeft gesmaakt. Chapeau voor de snelle en vriendelijke bediening. We kunnen het bezoek mede hierdoor in drie woorden samenvatten: heel erg goed!

Heerestraat 1
www.hetwapenvandrenthe.nl

Reageer op dit artikel