artikel

Terras Top 100 2015 nummer 57 De Groes, Zelhem

Café

Eetcafé De Groes besloot vorig jaar weer mee te doen aan de Terras Top 100 en veroverde direct een plek bij de beste honderd. En ook dit jaar staat de zaak van Taco Dorst en Ernst Jan de Gee uit het Achterhoekse Zelhem er
weer in. Knap!

Terras Top 100 2015 nummer 57 De Groes, Zelhem

Het aantrekkelijke terras ligt aan de doorgaande weg in het centrum van het dorp en nodigt uit om fiets of auto aan de kant te zetten en even heerlijk te gaan zitten. We hebben volop de keus om in de zon of in de schaduw plaats te nemen. Is het wat kouder buiten, dan zijn de zitjes tegen het gebouw aan een prettige plek. Dankzij de heaters blijft het buiten aangenaam verpozen. Comfortabel en divers meubilair op dit terras in Zelhem.

We worden keurig en met alle aandacht geholpen. De medewerker komt netjes met een dienblad naar onze tafel en vraagt of ze iets kan inschenken en of we er iets bij willen eten. Ze lacht en kijkt ons recht in de ogen. Ze is echt met haar volle aandacht bij ons. Ook is deze dame uiterst vriendelijk en beleefd. Zo zien we dat graag!

Stationsstraat 2
www.degroes.nl

Reageer op dit artikel