artikel

Terras Top 100 2015 nummer 78 Het Nieuws van Apeldoorn, Apeldoorn

Café

Bij het Nieuws van Apeldoorn staat gastvrijheid en gezelligheid hoog in het vaandel. Zo lezen we op hun website dat vaste gasten er bij hun naam worden aangesproken en dat hun lievelingsdrankje meteen wordt ingeschonken. Ze kennen hun bezoekers.

Terras Top 100 2015 nummer 78 Het Nieuws van Apeldoorn, Apeldoorn

Wij worden keurig begroet zodra we hebben plaats genomen op het terras dat een luxe uitstraling heeft. De stoelen staan keurig aangeschoven. Ook op de uiterlijke verzorging van de medewerkers hebben we niks aan te merken. Ze dragen bedrijfskleding met een logo en de kleding is zonder vlekken. De dames zijn zonder overdreven make-up. De service is vlot en vriendelijk. Dat compliment geven we graag aan dit Gelderse café.

Onze bestelling komt netjes op  tafel en tot onze verrassing − het gebeurt vaker, maar het blijft aangenaam − krijgen we er gratis zoutjes bij. Een pluspuntje. Ook geen verplichting, maar wel een fijne extra: de medewerkster maakt tijd voor een praatje bij het afrekenen en afscheid nemen. Tot een volgende keer!

Leienplein 12
www.nieuwsvanapeldoorn.nl

Reageer op dit artikel