artikel

Terras Top 100 2015 nummer 87 Eetvilla Van den Brink, Soest

Café

Eetvilla Van den Brink gebruikt het terras voor de deur als een visitekaartje. En dat loont zich. Grote vierkante parasols overkappen de tafels en stoelen die in de voortuin van deze oude villa staan opgesteld. Goed zichtbaar vanaf de weg dus. En om de attentiewaarde nog verder te verhogen, wapperen er ook nog twee banieren en staat een bord aan de weg.

Terras Top 100 2015 nummer 87 Eetvilla Van den Brink, Soest

Hoewel er veel drukte is voor de deur, fungeert een klein vijvertje met klaterende fontein als buffer tussen terras en verkeer. De ontvangst is hartelijk en de medewerker vraagt met een grote glimlach waarmee hij de nieuwkomers van dienst kan zijn. Snel staat de gevraagde cappuccino op tafel.

Ondertussen zien we dat de medewerkers het prima met elkaar kunnen vinden. Als er eentje een viltje laat vallen pakt de ander dat behulpzaam op. Dat lijkt vanzelfsprekend. Maar dat is het in de praktijk allesbehalve. Hier hechten ze waarde aan het begrip collegialiteit. Een fijne aanvulling op de gastvrijheid en professionaliteit.

Reageer op dit artikel