artikel

Terras Top 100 2015 nummer 89 Soestdijk, Soest

Café

Dik een jaar na de overname van Grand Café Soestdijk door de horecafamilie Demmers komt het bedrijf de Terras Top 100 al binnen. Geen wonder natuurlijk. Met hun andere zaak, Eemlust in Baarn, prijkten de broers Guido, Rogier en Elgar Demmers, bijgestaan door moeder Maaike, in 2012 op de hoogste
positie in deze lijst. Dus is het klappen van de zweep hier een bekend geluid.

Terras Top 100 2015 nummer 89 Soestdijk, Soest

Adel verplicht en daar hebben ze hier geen enkele moeite mee. De medewerkers zijn duidelijk goed geïnstrueerd. We zitten nog maar net of één van hen komt aanlopen en vraagt wat het mag zijn. ‘Een cola light? Prima. Dat gaan we voor u regelen.’

Ondertussen ruimt een collega het glaswerk op van een net vrijgekomen tafel en haalt weer een ander meteen daarna een doekje over de tafel. Systematisch en efficiënt gaan ze hier te werk. De hand van de meesters duidelijk zichtbaar. ‘De medewerkers werken hard en zijn erg vriendelijk’, merkt onze mystery visitor op. Vlot staat ook zijn drankje vervolgens op tafel. Soestdijk komt eraan!

Reageer op dit artikel