artikel

Terras Top 100 2015 nummer 99 Pitch & Putt Golf, Wilp

Café

Voetgolf, minigolf USA, levend tafelvoetbal en natuurlijk Pitch-&-Puttgolf. Het kan allemaal bij Pitch & Putt Golf Bussloo in Wilp. ‘De plaats voor een perfect familieuitje’, valt er op de site van het bedrijf te lezen. En dat geloven we graag.

Als we arriveren, zien we voor het houten hoofdgebouw het terras staan. Het is samengesteld uit tafels en stoelen van verschillende houtsoorten. Het oogt in eerste instantie wat onsamenhangend, maar belangrijker: het staat er netjes en verzorgd bij. De vier medewerkers die de bediening voor hun rekening nemen, dragen een blauwe spijkerbroek met daarop een zwart shirt met Amstel-logo. Dat oogt verzorgd en casual, niks op aan te merken.

Wat ook leuk is: als we een vraag stellen over het bedrijf, wordt de tijd genomen antwoord te geven. Ze zijn hier op de hoogte van het wel en wee in de zaak en dat is absoluut prijzens- en noemenswaardig. De persoonlijke benadering van de gasten bij deze zaak is wat dat betreft een belangrijk pluspunt. Eentje die ze prima onder de knie hebben.

Withagenweg 17
www.pitch-putt.nl/bussloo

Reageer op dit artikel