artikel

Terras Top 100 2016 nummer 18: Werelds aan de Kade, Oud Beijerland

Café 4431

Niet dat we het hebben gedaan, maar op de site van Werelds aan de Kade staat dat het mogelijk is om binnen een half uur met de watertaxi vanuit Rotterdam naar dit fraaie restaurant te varen. Een goede tip!

Bijna overbodig te vermelden dus dat het comfortabele loungeterras uitzicht biedt over de haven. Binnen is de inrichting strak, buiten is dankzij het gebruik van houten elementen speelsheid eraan toegevoegd. De aankleding van het terras is smaakvol. Hier en daar staan plantenbakken en natuurlijk ontbreekt ook de olijfboom niet.

Bij de uitstekende rosé komt een al even smakelijke carpaccio. Eenvoudig gegarneerd, maar heerlijk en vers. De medewerkster aan tafel is gastvrij. Vriendelijk en gemotiveerd is ze aan het werk. Zodra gasten zijn vertrokken, wordt de tafel afgeruimd en weer klaargezet voor de volgende bezoekers.

Oostkade 24
Werelds.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel