artikel

Terras Top 100 2016 nummer 30: Duinzicht, Ouddorp

Café 367

Hotelterrassen hebben niet zelden iets statigs. Bijna hoogdrempelig. In die valkuil trapt het Fletcher Hotel Duinzicht niet.

Terras Top 100 2016 nummer 30: Duinzicht, Ouddorp

Dat heeft ook te maken met de ligging van het terras. Dit is vanaf de weg te zien, waardoor ook niet-hotelgasten erdoor worden aangetrokken. Het meubilair bestaat uit leuke, houten regisseursstoelen en houten tafels. Over sommige stoelen hangen paarse fleecekleedjes. De vriendelijke medewerkers zijn gastvrij en behulpzaam. Het is lunchtijd. Als de kaart is bestudeerd, wordt besloten een broodplankje en een uitsmijter te nemen. De plank bevat een ruime portie warm en net afgebakken brood. De uitsmijter is er één uit het boekje. Met mooie hele dooiers en glimmend eiwit.

Bij het uitserveren wordt vergeten te vragen of we er nog iets bij willen drinken. Als we even later de serveerster hebben gewenkt, vragen we welke bieren er zijn. Het worden een pilsje en een Radler. ‘Omdat de Radler 0.0 nog niet koud staat, vraagt de medewerker of een Radler 2.0 ook akkoord is. Dit bevestig ik’, zegt het jurylid.

Oude Nieuwlandseweg 13
Fletcherhotel-duinzicht.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel