artikel

Terras Top 100 2016 nummer 56: Ibiza, Almelo

Café 325

Een moderne parel aan een horecaplein in het centrum. Een terras met de juiste plekjes in de zon, waardoor we ons hier in Almelo een klein beetje op Ibiza wanen. De medewerkster die ons vriendelijk glimlachend begroet, maakt dat ontspannen vakantiegevoel compleet.

Terras Top 100 2016 nummer 56: Ibiza, Almelo

Ibiza in Almelo is een restaurant en club ineen. De website van deze hippe horecazaak leert ons dat het woord Ibiza verwijst naar de god van muziek en dans. Gedanst wordt er deze woensdagmiddag nog niet, maar wel maakt ons hart een vreugdesprongetje als we het juryrapport zien.

De medewerkster staat binnen twee minuten aan tafel om een bestelling op te nemen, zo lezen we. Niet veel later worden de drankjes op correct wijze uitgeserveerd. De parate kennis over bieren is goed en het frisje wordt keurig half uitgeschonken, waarna het flesje op tafel wordt gezet met het beeldmerk naar de gast toegedraaid, op een viltje met óók het logo de juiste kant op. Om af te rekenen, hoeft niet te worden opgestaan. Aan tafel kan worden gepind. En zonder dat erom hoeft te worden gevraagd, wordt het bonnetje overhandigd. Na vertrek wordt de tafel al snel weer afgeruimd, netjes met een dienblad.

‘Het is hier keurig verzorgd en er is voldoende aandacht voor de gasten’, zo lezen we. Het eindoordeel luidt dan ook: ‘Dit terras scoort op alles fronten een ruim voldoende.’ En dat verdient een flinke pluim.

Prinses Catharina-Amaliaplein 4
Ibiza-almelo.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel