artikel

Terras Top 100 2017 nr. 6: Slavante, Maastricht

Café 1669

Ook in de Terras Top 100 2017 zijn Cees van Stiphout en zijn team van Slavante weer present. De sympathieke ondernemer is een toonbeeld van hartelijkheid, gastvrijheid en ook leergierigheid. Het team van Slavante is jaarlijks bij de Terras Bootcamp, al hebben ze het dit jaar net even iets anders aangepakt dan voorgaande jaren, zegt Van Stiphout.

Terras Top 100 2017 nr. 6: Slavante, Maastricht

Voorheen gingen wij erheen, de leidinggevenden en ik. Vervolgens vertelden wij hoe we het wilden hebben. Dit jaar hebben we onze medewerkers erheen gestuurd en mochten zij het aan hun collega’s vertellen. Dat werkt toch beter.’

Het magische woord is gevallen: de medewerkers. Het zijn de sterren van Slavante die een bezoek aan het terras tot een beleving maken (goed, dat én het uitzicht, maar daarmee alleen red je het natuurlijk niet). Ons jurylid is bij aankomst al aangenaam verrast. ‘Ik word begroet zodra ik boven kom. Een heel gastvrije, verzorgde, lieve gastvrouw, zichtbaar een professionele, goed opgeleide jongedame die haar vak begrijpt. Ze is oprecht hartelijk, gastvrijheid lijkt in haar DNA te zitten.’ Knappe jongedame die hier niet van gaat blozen. Het laat niets aan duidelijkheid te wensen over: Slavante staat met een reden al voor het tweede jaar in de top-10. Je kunt achteroverleunen en teren op het uitzicht, maar je kunt ook een topzaak neerzetten.

Slavante 1
Slavante.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»