artikel

Terras Top 100 2017 nr. 76: Het Wapen van Ermelo, Ermelo

Café 451

Voor een flink pand staat het forse terras van Het Wapen van Ermelo opgesteld. Netjes en verzorgd, de tegels waarop de tafels en stoelen staan, zijn vrij van zwerfvuil.

Terras Top 100 2017 nr. 76: Het Wapen van Ermelo, Ermelo

Bij aankomst zien we geen bediening, maar zodra er is plaatsgenomen, komt er iemand naar buiten. ‘Hoe kan ik u helpen?’ Het wordt bier en een gebakje. Allemaal prima, maar helaas gaat het hierna een beetje mis. Het bier is niet goed getapt en heeft nagenoeg geen schuimkraag meer als het op tafel wordt gezet. De slagroom naast het verder uitstekend smakende gebakje komt uit een spuitbus en is bijna lauw. Met de productkennis zit het hier vervolgens wel weer goed. Gevraagd naar een specialbiertje, somt de enthousiaste medewerkster de opties van de tap uit haar hoofd op. Het wordt een Veluws biertje. Prima suggestie, dito bier.

Stationsstraat 78
Hetwapenvanermelo.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel