artikel

Terras Top 100 2017 nr. 90: Westerbergen, Echten

Café 357

Het terras van dit gelijknamige vakantiepark in Drenthe is niet vanaf de weg te zien. Hoewel het ook toegankelijk is voor niet-gasten, zal het merendeel toch overnachten in één van de vakantiewoningen of zelf meegenomen caravan.

Terras Top 100 2017 nr. 90: Westerbergen, Echten

De zwarte stoeltjes en houten tafeltjes staan er keurig bij. In het rapport lezen we: ‘Ik kom aan op een erg groot terras dat vol in de zon ligt. Er zijn veel tafels, loungebanken en parasols. Het restaurant hoort bij een vakantiepark. Er zit een grote speeltuin bij en het grenst aan een midgetgolfbaan. Overal zijn vogels te horen. Er staat zachte muziek aan. Ik vind het een erg fijne plek.’

Op de tafels staan bloemen en een bierkaart, die er verzorgd uitziet. De bediening is correct, maar ook wat wel wat algemeen en zakelijk. Hoewel het niet druk is, moeten we toch nog wel een aardig tijdje wachten voordat we worden geholpen. Daar staat tegenover dat het wijnadvies dat wordt gegeven door de medewerkster, wel weer prima is. We zijn daarom benieuwd hoe het er hier in het hoogseizoen aan toe gaat. Dan moet dit een moneymaker pur sang zijn. Mits goed georganiseerd natuurlijk.

Oshaarseweg 24
Westerbergen.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel