video

Videoworkshop tekenen op capuccino telefoonnummer

Café

Gert-Jan van der Loo heeft in de categorie Partycatering de Nationale Catering Award 2004 gewonnen. Van der Loo, directeur van Van der Loo Party & Business Events in Waddinxveen wordt in het juryrapport een voorbeeld genoemd voor de branche. Gisteravond werd in Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg de Nationale Catering Awards 2004, een initiatief van Catering Magazine uitgereikt.

Gert-Jan van der Loo beschikt over een eigen decorafdeling, een eigen bloembinderij en een uitstekende keuken onder leiding van meesterkok Wynand Vogel.
De jury heeft Van der Loo leren kennen als een ‘eigenwijze visionair’. Hij voorzag een aantal ontwikkelingen en speelde hier handig op in. Zijn eigenwijsheid en oog voor detail zorgden er bijvoorbeeld voor dat hij de decorafdeling in eigen handen nam. Wat je zelf beter kan, moet je zelf doen. Van der Loo heeft geen klachtenafhandeling. Door zijn pro-actieve manier van denken en handelen en zijn onorthodoxe manier van het verkopen van beleving zijn zijn opdrachtgevers na afloop van een partij meer dan tevreden. Veel van zijn opdrachtgevers zijn inmiddels ook ‘vrienden’ geworden.

Reageer op dit artikel