nieuws

Exite>>Out nr. 12 2001

Horeca

Deze maand in Exite>> Out:
Weinig Nederlanders op licht- en geluidsbeurs
Zwarte lijst voor muzikanten
Luchtbehandeling steeds hotter item

‘Onmogelijk’ in Nederland: Licht- en geluidsbeurs Plasa

Wilt u echt weten wat er te koop is op het gebied van licht en geluid dan moet u in ieder geval eens naar de beurs PLASA in Londen. Exite>>out was er, en zag en hoorde dat er weinig landgenoten als bezoeker of standhouder fungeerden.

Muzikant is vrijbuiter

KHN trok de aandacht van de landelijke media met haar initiatief om een zwarte lijst aan te leggen van boekingskantoren en muzikanten die hun afspraken niet nakomen. Het was voor boeker Jaap Wijn van boekingskantoor Hi Ho Silver in Valkenswaard reden de horeca in Exite>>out ook eens de ander kant te laten zien, die van de muzikant.

Rotterdam heeft ‘t: Eten, drinken en dansen

Als horecaondernemer kun je al snel beseffen dat eten, drinken én dansen voor stappers de ingrediënten zijn voor een perfect avondje uit. De drie aparte bestanddelen samensmeden tot een logisch, smaakvolle en onverbrekelijke drie-eenheid gebeurt echter maar mondjesmaat. Zo niet in Rotterdam.

Luchtbehandeling, een hot item

Zuurstofsystemen, afzuiginstallaties, airco’s etc. De behandeling van de lucht in uw bedrijf is een steeds hotter item. Mensen zijn verwend, klanten stellen eisen en niet-rokers willen geen last hebben van hun dampende buurman. Uw klant (en niet te vergeten uw medewerkers) stellen prijs op een aangenaam klimaat.

Partyen in Lloret

Teneinde een kijkje in de Spaanse discokeuken te kunnen nemen toog Exite>>out naar Lloret de Mar. Gesprekspartner was Juan Antonio ‘Toni’ Sanchez Ramirex. de plaatselijke horecamagnaat. De 51-jarige Spanjaard is eigenaar van vijf discotheken en een aantal eetgelegenheden in Lloret en het nabijgelegen Calella.

Reageer op dit artikel