nieuws

Terras Check: vergelijk je terras met dat van andere ondernemers

Horeca 6762

Misset Horeca benaderde de 100 terrassen uit de Terras Top 100 van 2017 voor een Terras Check. Ondernemers kunnen met deze benchmark hun omzet op het terras vergelijken met dat van anderen.

Terras Check: vergelijk je terras met dat van andere ondernemers

Vergelijk je omzet terras met dat van anderen. De Terras Check geeft antwoord op vragen van ondernemers als hoeveel mensen zet je in op een vol terras? En hoeveel is dat per vierkante meter? Wat is de te verwachten opbrengst in een topweek in een hoogseizoen? En wat kost een vaasje, een glas fris of een kopje koffie in de verschillende provincies?

Je omzet terras vergelijken?

Misset Horeca zocht het uit en benaderde de 100 terrassen uit de Terras Top 100 van 2017 voor een Terras Check. Met deze informatie kunnen horecaondernemers hun eigen terras vergelijken met dat van andere ondernemers in hun provincie.

omzet terras

Download gratis de benchmark