video

Reportage opening Yotel Schiphol

Horeca

Vandemoortele, specialist in de productie en verkoop van Belgische chocoladebroodjes, breidde onlangs het ‘klaar om te bakken’ assortiment uit met het chocoladebroodje met boter. Eerder was al het chocoladebroodje margarine verkrijgbaar. ‘Dit chocoladebroodje is een topper in het assortiment klassieke voorgerezen boter bladerdeegproducten. De Nederlandse consument weet de smaak steeds meer te waarderen’, aldus de […]

Vandemoortele, specialist in de productie en verkoop van Belgische chocoladebroodjes, breidde onlangs het ‘klaar om te bakken’ assortiment uit met het chocoladebroodje met boter. Eerder was al het chocoladebroodje margarine verkrijgbaar. ‘Dit chocoladebroodje is een topper in het assortiment klassieke voorgerezen boter bladerdeegproducten. De Nederlandse consument weet de smaak steeds meer te waarderen’, aldus de producent.

Lekker bij de koffie of thee, tijdens de lunch of als tussendoortje. De chocoladebroodjes met boter zijn verkrijgbaar in dozen van zes kilo, waarin 75 stuks.

Informatie: Vandemoortele, Roosendaal, tel. (0165) 52 37 50.

Video

Reageer op dit artikel