video

Sandton presenteert De Nederlanden

Horeca

Simplot Europe ontwikkelde een assortiment van tien trendy fingerfood producten voor de horeca. Een van de succesvolste producten zijn de mozzarellasticks. Daarnaast zijn er ook gevulde Jalapeño peppers en uienringen in verschillende smaken verkrijgbaar. De voorgebakken mozzarellasticks zijn in de oven en de frituur te bereiden. Na bereiding de sticks even laten rusten, zodat het […]

Simplot Europe ontwikkelde een assortiment van tien trendy fingerfood producten voor de horeca. Een van de succesvolste producten zijn de mozzarellasticks. Daarnaast zijn er ook gevulde Jalapeño peppers en uienringen in verschillende smaken verkrijgbaar. De voorgebakken mozzarellasticks zijn in de oven en de frituur te bereiden. Na bereiding de sticks even laten rusten, zodat het ‘stretch’ effect van de mozzarella kaas beter tot zijn recht komt.

De producent meldt dat (jongere) consumenten deze snack bijzonder waarderen, omdat de mozzarellasticks zijn. Mozzarellasticks zijn niet scherp van smaak. Lekker als fingerfood in combinatie met een bakje guacomole, maar ook als voorgerecht, of als vegetarisch alternatief in een (menu)gerecht.

Informatie: Simplot Europe, Oosterhout (NB), tel. (0162) 49 20 90.

Reageer op dit artikel