artikel

Moesbergen: ‘Volmondig ja voor hotelbaan op Curaçao

Hotel

De hotelbranche werd vorige week geïnformeerd over het vertrek van Madelinde Moesbergen bij Landgoed Avegoor in het Gelderse Ellecom. Moesbergen heeft Nederland verruild voor Curaçao. Daar wil ze het nieuwste designhotel op Curaçao op de kaart zetten. Moesbergen licht haar transfer toe.

Moesbergen: ‘Volmondig ja voor hotelbaan op Curaçao


Waarom vertrokken bij Avegoor?

Na iets meer dan vier jaar heb ik besloten Landgoed Avegoor te verlaten voor een prachtige uitdaging in Curaçao. In 2012 werd ik benaderd door mijn voormalige werkgever Meindert van Buuren, die mij vroeg een nieuw te openen hotel in Curaçao te gaan invullen en bezielen. Deze kans is er een die niet vaak voorbij komt. Daarbij heb ik in het verleden altijd fijn met Meindert samengewerkt, dus de keuze was een volmondig JA!


Hoe laat je Avegoor achter?

Landgoed Avegoor heb ik in de goede handen van Marcel en Marlies Vlek achtergelaten. Marcel en Marlies Vlek zijn bekend vanuit de Holtweijde en werken al jaren voor Lucas Petit, dus voor mij een reden om het mooie Avegoor in goede handen achter te laten.


Wat ga je doen bij Papagayo Beach?

Bij Papagayo Beach hotel ben ik general manager en ga ik samen met het team het nieuwste design hotel op Curaçao op de kaart zetten. Het hotel is strak design en voorzien van alle luxe en laatste trends, en met de persoonlijke gastvrijheid gaan wij dit hotel invullen en bezielen. De gastvrijheid waar ik voor sta is de oceaan overgestoken en met het team om mij heen gaan wij de gastvrijheid doorgeven.


Hoe bijzonder is dit hotel op Curaçao?

Papagayo Beach hotel is design. Het hotel is ontworpen door architect Cees den Heijer en ingericht met alle nieuwste design meubels. Wat bij mij nooit ontbreekt is kunst en een van de lokale kunstenaars heeft de opdracht gekregen alle hotelkamers te voorzien van een handtekening van kunst.


Wat is je eerste indruk van het eiland Curaçao en de toeristische mogelijkheden?

Curaçao is een eiland met heel veel mogelijkheden, uitdagingen en kleurrijke mensen. Curaçao is echt een smeltkroes van alle culturen die ik tegen kom in alles wat ik hier doe. Op dit eiland kan je creeeren en dat maakt het zo uitdagend en spannend om iedereen enthousiast te krijgen van jong tot oud.

Reageer op dit artikel