Andere apparatuur

Meer pastarecepten

Meer pastarecepten

Tamme eendfilet in honing-frambozensaus en tagliatelle * eigen recept ** naar smaak Bereiding – Hak wortel fijn. Snipper sjalotjes. –...

Alles al meegemaakt

Alles al meegemaakt

<strong>Naam</strong>: Adrianus Kooij <strong>Leeftijd</strong>: 77 jaar <strong>Functie</strong>: gepensioneerd chef-kok...

Recepturen Dining 56

Recepturen Dining 56

Onlangs hebben we wijnen en gerechten geproefd in restaurant Dining 56 in Arnhem. Dining 56 noemt zich ‘net even iets anders’. Chef-kok/eigenaar...

Venkel-Boerenkaastaart

Venkel-Boerenkaastaart

Ingrediënten voor 4-6 personen: <ul><li>5-6 plakjes diepvriesbladerdeeg, ontdooid <li>1 eidooier, losgeklopt <li>2-3 venkelknollen, in reepjes...

Poolhaas

Poolhaas

Een jonge eskimojager moet zijn eerste buit altijd delen met de gehele Inuit-gemeenschap. Van de eerste poolhaas die hij vangt, wordt de huid...

Tom Dirkx tien jaar correspondent in USA voor Snackkoerier

Tom Dirkx tien jaar correspondent in USA voor Snackkoerier

Hij woont al meer dan helft van zijn leven in Amerika. ‘Ik mis mijn familie wel eens. Ook verlang ik soms best naar het carnaval of een lekkere...

Acht Herfstmenu's

Acht Herfstmenu's

Menu 1Salade van roseval aardappelen met garnalen en dillevinaigretteBlancheer de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes. Meng deze in een grote...

Vier saladevariaties

Vier saladevariaties

Niet alleen in (top)restaurants kunnen ze ermee uit de voeten, ook in grand cafés is de salade een blijver op de kaart.

Gekonfijte tarbotfilet

Gekonfijte tarbotfilet

Ingrediënten400 g dikke tarbotfilet2 artisjokken2 pomodori’s3 dl heldere visbouillon1 gemarineerde citroen2 dl olijfolie extra virgin Bereiding: Kook...

Harm Oud: Ciabatta met pure smaken

Harm Oud: Ciabatta met pure smaken

De Admiraal, Enkhuizen