Meer pastarecepten
Tamme eendfilet in honing-frambozensaus en tagliatelle * eigen recept ** naar smaak Bereiding – Hak wortel fijn. Snipper sjalotjes. –...
Tamme eendfilet in honing-frambozensaus en tagliatelle * eigen recept ** naar smaak Bereiding – Hak wortel fijn. Snipper sjalotjes. –...
<strong>Naam</strong>: Adrianus Kooij <strong>Leeftijd</strong>: 77 jaar <strong>Functie</strong>: gepensioneerd chef-kok...
Onlangs hebben we wijnen en gerechten geproefd in restaurant Dining 56 in Arnhem. Dining 56 noemt zich ‘net even iets anders’. Chef-kok/eigenaar...
Ingrediënten voor 4-6 personen: <ul><li>5-6 plakjes diepvriesbladerdeeg, ontdooid <li>1 eidooier, losgeklopt <li>2-3 venkelknollen, in reepjes...
Een jonge eskimojager moet zijn eerste buit altijd delen met de gehele Inuit-gemeenschap. Van de eerste poolhaas die hij vangt, wordt de huid...
Hij woont al meer dan helft van zijn leven in Amerika. ‘Ik mis mijn familie wel eens. Ook verlang ik soms best naar het carnaval of een lekkere...
Menu 1Salade van roseval aardappelen met garnalen en dillevinaigretteBlancheer de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes. Meng deze in een grote...
Niet alleen in (top)restaurants kunnen ze ermee uit de voeten, ook in grand cafés is de salade een blijver op de kaart.
Ingrediënten400 g dikke tarbotfilet2 artisjokken2 pomodori’s3 dl heldere visbouillon1 gemarineerde citroen2 dl olijfolie extra virgin Bereiding: Kook...
De Admiraal, Enkhuizen