artikel

Green Key voor restaurants in de maak

Restaurant

Green Key is met hun keurmerk voor duurzaam ondernemen al niet meer weg te denken uit de hotellerie, en nu wil de organisatie een zelfde rol gaan vervullen in de gastronomie. Het Green Key certificaat gaat binnenkort ook aan restaurants uitgereikt worden.

Green Key voor restaurants in de maak

Op 29 oktober organiseert Green Key een themabijeenkomst rondom duurzame f&b. Daar zal ook het Green Key certificaat voor restaurants gelanceerd worden. Dat laat Green Key-directeur Erik van Dijk weten.

In de logiesbranche kan een bedrijf een bronzen, zilveren of gouden certificaat krijgen, afhankelijk van hoeveel punten het bedrijf scoort op duurzaamheid. Hoe het systeem voor restaurants eruit gaat zien, onthult Green Key op die 29e oktober. Dan worden ook de criteria bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel