fotoreportage

Foto’s: Bistro & Grill Later aan Zee

Restaurant 963

Vorig jaar werd de eerste bistro aan zee in Bloemendaal aan Zee gelanceerd. Dit zomerseizoen heeft Bistro & Grill Later aan Zee een extra upgrade gekregen. Dit resulteerde in een beachclub met groot terras met verschillende zithoeken.

Foto’s: Bistro & Grill Later aan Zee

In de Taittinger Lounge met loungemuziek kunnen gasten tweepersoons loungebedden huren en exclusieve service genieten. Op de menukaart staan gerechten die de hele dag door zijn te bestellen.

Specials op het menu en champagne

Op de menukaart van Bistro & Grill Later aan Zee staan klassiekers met een twist. Salades, hamburgers, voor-, hoofd- en nagerechten zijn de hele dag en avond te bestellen. Zo staat er een poke bowl met tonijn (€ 18,50) op het menu en de fish & chips met rucola en citroenmayonaise (€ 17,50). Tevens zijn er wisselende dagspecials, zoals de halve kreeft, lamskoteletjes van de gril en mosselen. De bistro biedt een mooie selectie aan wijnen waarvan het merendeel per glas wordt geserveerd. Opvallend is ook de samenwerking met het champagnemerk Taittinger. Liefhebbers van deze verfijnde bubbels kunnen kiezen uit 8 verschillende soorten.

De aangrenzende Taittinger Lounge biedt 28 riante tweepersoons loungebedden. Een comfortabel ligbed compleet met parasol, ijskoeler, kussens en bediening kan worden gehuurd voor € 35 per dag. De luxe lounge beschikt over loungemuziek, eigen douches en toiletten.

Multifunctionele indeling

Het interieur van Bistro & Grill Later aan Zee werd door de ondernemers zelf ontworpen. Zij creëerden een multifunctionele indeling waardoor de binnen- en buitenruimte eenvoudig is op te delen. Hierdoor is het mogelijk om separate evenementen en partijen te hosten met 30 tot duizend gasten. Van zakelijk event, tot familiediner en trouwerij. Naast de bistro bevindt zich een selfservice bar waar gasten drankjes en snacks aan de counter kunnen bestellen om op het bijbehorende terras te nuttigen of om mee te nemen naar het strand.

Foto's

Reageer op dit artikel