artikel

Terras Top 100 2014 nr. 67: Strandlodge, Winterswijk

Café

Nog een nieuwkomer in de lijst: Strandlodge in het Achterhoekse Winterswijk. Zo ver in het binnenland, te midden van de bossen en vlakbij de Duitse grens, verwacht je eigenlijk geen beachclub.

Terras Top 100 2014 nr. 67: Strandlodge, Winterswijk

Toch is op deze locatie al sinds de jaren dertig een natuurbad te vinden. In 2011 is Strandlodge geopend. Naast een restaurant is er hier een sfeervol aangekleed terras te vinden. Het ziet er verzorgd uit: de parasols zijn uitgeklapt en overal liggen kussens op de stoelen en banken. We ontwaren ook een tafelkaart waarin wordt opgeroepen om te stemmen voor de publieksprijs voor de Terras Top 100. Goed bezig! De bediening is vriendelijk en correct. We worden snel van koffie voorzien en die wordt geserveerd met melk, suiker en kandijsuiker. De drankjes die we vervolgens bestellen, zijn lekker koud en het bittergarnituur staat – we klokken streng – na acht minuten op tafel. De bediening kijkt goed rond en speelt vlot in op (bijna) lege glazen.

Badweg 4
www.slww.nl

Reageer op dit artikel