artikel

Terras Top 100 2017 nr. 94: Het Nieuws van Apeldoorn, Apeldoorn

Café 518

Op dit drukke horecaplein met meerdere terrassen is het even goed opletten welk terras waarbij hoort. Het gezellige geroezemoes werkt echter wel complementair, waardoor de aantrekkingskracht van het gehele plein wordt vergroot.

Terras Top 100 2017 nr. 94: Het Nieuws van Apeldoorn, Apeldoorn

De stoelen zijn voorzien van kleurige rode kussentjes. Die verhullen voor een deel dat enkele exemplaren eigenlijk aan vervanging toe zijn. Als we willen gaan zitten, is het vol. Zodra een leeg tafeltje is gevonden en het is gelukt een zitplaats te veroveren, worden we begroet, gevolgd door de vraag wat er mag worden ingeschonken. Prima. Jammer dus, dat dit tempo geen vervolg krijgt bij de tweede bestelling. Onze lege glazen blijven een klein half uurtje onopgemerkt. Het is een euvel dat op meer terrassen zichtbaar is. Opschakelen als het ineens druk is. Dat lukt niet overal even goed. Terwijl juist dan het geld kan worden verdiend.

Leienplein 12
Nieuwsvanapeldoorn.nl

Bekijk hier de complete ranglijst Terras Top 100 2017»

Inschrijven voor de Terras Top 100 2018 kan hier»

Reageer op dit artikel