fotoreportage

Foto’s: Finalisten NK Biertappen strijden op Horecava om goud

Café 780

Trillende handen, zweetdruppels op het voorhoofd en opperste concentratie: de finale van het NK Biertappen op de Horecava zorgt jaarlijks voor spanning. Dit jaar strijden 58 deelenemers in het Elicium van de RAI in Amsterdam om de felbegeerde titel; Kampioen NK Biertappen.

Foto’s: Finalisten NK Biertappen strijden op Horecava om goud

Onder het toeziend oog van deskundige juryleden tappen de finalisten van het NK Biertappen hun bieren. Vaasjes en fluitjes worden beoordeeld op voorbereiding, tappen, serveren en presenteren. En dat allemaal op de catwalk van het Elicium, op de RAI in Amsterdam, tijdens de Horecava 2018. Een fotoverslag.

Zie ook: NK Biertappen 2018; 59 finalisten in finale op Horecava

Foto's

Reageer op dit artikel