artikel

Vierdaagse perfecte voorbeeld van eten en bewegen

Horeca

Teun Verheij is met een goed gevoel begonnen aan zijn vakantie. De voorman van Albron stelde deze week tevreden vast dat zijn onderneming wel vaart bij de sponsoring van de Nijmeegse Vierdaagse. ‘Het perfecte voorbeeld van eten en bewegen en dat is precies waar wij als Albron voor staan.

De grootste onafhankelijke cateraar van Nederland verdient niet alleen (veel) geld met de activiteiten rondom de Vierdaagse, maar mag en kan zich ook optimaal profileren. Albron is officieel sponsor van het grootste wandelsportevenement van ons land en daardoor de exclusieve cateraar op start- en finishterrein de Wedren.

Bovendien was Albron woensdag initiator van de grootste cooling down van Nederland onder leiding van Carl Nooten, presentator van Nederland in beweging, en had de cateraar donderdag vlak voor Groesbeek een Verfrissingspunt waar gratis appels en zuurtjes werden uitgedeeld.

‘Natuurlijk is het commercieel enorm interessant, maar voor ons gaat het verder dan alleen de sponsoring’, aldus Verheij. ‘We hebben veel aandacht voor beweging en goede voeding en waar komt dat beter tot uitdrukking dan tijdens dit evenement. Daarnaast bevinden we ons als consumentgerichte cateraar midden tussen onze doelgroep.’

Albron heeft de afgelopen dagen niet te klagen gehad over aandacht. De cateraar sponsorde het Vierdaagsejournaal van SBS 6 en kwam (daardoor) regelmatig prominent in beeld en aan het woord.

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel