artikel

Eis cateringontvoering moest geheim blijven

Horeca

Politie en justitie wilden eigenlijk geheimhouden dat de ontvoerders van cateraar Claudia Melchers driehonderd kilo cocaïne eisten. Maar omdat die eis was uitgelekt, besloot justitie openheid van zaken te geven.

Een woordvoerder van justitie deelde gisteren mee dat politie en justitie zich ervan bewust waren dat de familie in verband kon worden gebracht met drugshandel. In de media werd druk gespeculeerd over mogelijke banden met drugshandel na bekendmaking van de eis.

Er zijn nog geen arrestaties verricht in de cateringontvoering, zo liet het openbaar ministerie in Amsterdam weten. Na oproepen in de media zijn tachtig tips binnengekomen. De Amsterdamse politiek is deze aan het uitzoeken.

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel