artikel

Kooklokaal, Den Haag

Horeca

Sinds kort wordt er gekookt in de Haagse Houtrustkerk. Suzanne Korevaar opende er haar tweede filiaal van KookLokaal, een kookstudio met drie ruime kookeilanden voor middelgrote groepen. De sfeer is net als in de vestiging aan het Koningsplein huiselijk en informeel, met muurschilderingen en een gezellig hoekje waar Suzannes verzameling kookboeken is uitgestald. De kookworkshops zijn afgestemd op de doelgroepen. Vrijgezellen kunnen bijvoorbeeld een liefdesmenu koken. Bij wijn-spijskoken wordt een viergangen verwenmenu bereid met amuses en een doorlopende wijnproeverij door een vinoloog.

Speedcooking is bedoeld voor moeders en zonen of vaders en dochters. In een drie uur durend programma maken ze een culinaire reis door Europa om uiteindelijk te smullen van een buffet van achttien gerechten. Verder zijn er arrangementen voor kinderen, vergadertijgers of lunchers.

Suzanne Korevaar is geen kok van huis uit. Zij heeft twee mensen in vaste dienst en werkt met een team freelancers. ‘Zelf ben ik meer een stylist en entertainer. Het belangrijkste vind ik dat de mensen plezier in het koken hebben.’

Beeklaan 535. Tel. (070) 360 98 14. www.kooklokaal.nl. Capaciteit: 12 tot 50 personen. Prijsindicatie: lunch koken €49,50 p.p.; culinair koken €69,50 p.p.; kinderkoken €22,50 p.p. Geopend op afspraak.

Reageer op dit artikel