artikel

Bienvenue en France prikkelt zintuigen francofielen

Horeca

Bienvenue en France, de beurs voor Franrkijk-liefhebbers, vindt plaats van 17 t/m 19 februari in de Amsterdam RAI. Drie dagenlang Frankrijk in Nederland; genieten van de Franse gastronomie en cultuur en informatie inwinnen over wonen en reizen in Frankrijk. Bienvenue biedt voor ieder wat wils.

Gastronomie
Frankrijk is nog steeds het land van de Bourgondische levensgenieter. Op Bienvenue en France kan de bezoeker Franse delicatessen proeven en zijn er diverse workshops waar professionals de bezoekers informeren over typische Franse producten en diensten. Ook biedt de beurs de gelegenheid om diverse lekkernijen te kopen zoals Saucissons, nougat, biscuit breton, olijven, en nog veel meer!

Reizen
Frankrijk, land van afwisseling; pittoreske dorpjes, lavendelvelden, hippe steden en uitgestrekte wintersportgebieden. Voor Nederlanders blijft Frankrijk vakantiebestemming nummer één. Op Bienvenue en France informeren deelnemers de bezoekers over het bestaande en nieuwste reisaanbod.

Meer over deze beurs? Bezoek www.bienvenueenfrance.nl

Reageer op dit artikel