artikel

Toaststerren met bieslookroom en gerookte kip

Horeca

  • verse bieslook
  • 125 ml zure room
  • 1 gerookte kipfilet
  • 1 geroosterde paprika
  • 8 sneetjes witbrood
  • olijfolie

B>Bereidingswijze:
Snijd een half zakje verse bieslook fijn en roer dit door 125 ml zure room. Breng de bieslookroom op smaak met zout en peper. Snijd 1 gerookte kipfilet in 16 dunne plakjes. Snijd 1 geroosterde paprika in dunne reepjes. Bestrijk 8 sneetjes witbrood dun met olijfolie en rooster ze aan beide zijden goudbruin. Steek met een uitsteekvorm 16 sterren uit het geroosterde brood. Bestrijk elke broodster met bieslookroom en leg er telkens een plakje kip en wat paprikareepjes op. Stepale steeds twee belegde broodsterren op elkaar. Druk licht aan en garneer met een schepje biesookroom en de overige sprietjes bieslook. Steek in elke ster een cocktailprikker.

Reageer op dit artikel